Wiro basgitaar contrabas les.

Het is mogelijk bij Wiro Mahieu privélessen te volgen. Met ruim 30 jaar ervaring ben je bij mij in veilige handen wanneer je er bijvoorbeeld over denkt om een professionele muziekopleiding te gaan volgen. Ik help ik je bij die voorbereiding. Als conservatorium docent weet ik precies wat daarvoor nodig is. Maar ook als je af en toe eens een les wil volgen om je niveau wat op te krikken of om gewoon te beginnen met (contra)bas spelen kun je bij mij terecht en het is voor alle leeftijden. Er kunnen allerlei speelstijlen en technieken aan bod komen uit de pop, rock, jazz (improvisatie), funk, fusion en aanverwante stijlen. Houding, timing, theorie en techniek en speelplezier zijn de basis ingrediënten om jou als bestaand en aanstaand talent je eigen perspectieven te leren ontwikkelen. Ik help je ook met pop en jazz nummers die je met YouTube wilt meespelen. Het is ook mogelijk alleen improvisatie lessen te volgen wanneer je bv een ander instrument bespeeld.

Mail me aub voor een proefles (die half geld kost) op wiromahieu@hotmail.com. Kijk gerust op deze site onder de knop 'Lindenberg' voor meer info en video's over mijn lessen aan bijvoorbeeld jonge bassisten.

De lessen kosten 40 euro per uur, of 20 euro per half uur; een les die je ook kan opnemen. Je kan ook met 2 personen 1 uur of 0,5 uur op les komen, de kosten veranderen niet, die deel je dan. Anders gezegd: wanneer je met 40 man 1 uur op les komt betaalt iedereen 1 euro.

Groet en tot ziens,

Wiro Mahieu