In Dieren zet ik in het seizoen 2013-2014 mijn les praktijk voort. Ik geef daar 1 maal per 2 weken basgitaar en contrabasles. Alle stijlen kunnen aan bod komen voor alle leeftijden. Vergeet niet dat er voor de echte jonkies onder ons zogenaamde short-scale basgitaren en contrabassen (eventueel via mij) te verkrijgen zijn. Kleine en grote contrabassen zijn ook via mij voor een acceptabele prijs te huur. Kijk aub op deze site bij de knop 'Lindenberg' wat betreft mijn les aspiraties en check onderaan die pagina de filmpjes van leerlingen die momenteel van mij in Nijmegen les hebben.


Daarnaast ben ik een heuse jazzman, dwz dat ik kan improviseren en daar een duidelijke visie over heb hoe je dat kan leren. Dat betekend dat allerlei instrumentalisten, dus ook bijvoorbeeld HaFa spelers, bij mij terecht kunnen om te leren te improviseren op pop en jazz muziek.


Bij Riqq in Dieren kun je ook terecht voor muziekles op allerlei andere instrumenten en is er tevens de mogelijkheid in bands ervaring op te doen.


Voor verdere informatie kun met mij contact opnemen via wiromahieu@hotmail.com of 06-22484430


Hopelijk tot later, en met vriendelijke groet,


Wiro Mahieu